Mieli levossa -univalmennus

Keep it simple

Tietoista läsnäoloa kannattaa harjoittaa päivittäin, tutkimusten mukaan 20 minuuttia päivässä olisi ihanteellinen määrä. Internet on pullollaan kaikenlaisia minfulness -harjoituksia ja kokeilemalla löydät varmasti sinulle sopivan menetelmän. Asiaa ei kuitenkaan kannata tehdä liian vaikeaksi eikä kannata lannistua, jos joku kohdalle osunut tekniikka ei toimi juuri sinun kohdallasi. Se on täysin normaalia! Tutustu tässä blogissa yksinkertaisiin mindfulness -harjoituksen ohjeisiin.

Yksinkertaiset ohjeet mindfulness -harjoituksen tekemiseen

    • Hae itsellesi mahdollisimman mukava asento, mieluiten istuen. Sulje silmäsi tai vie katseesi alaviistoon.
    • Valitse rauhoittava keskittymisen kohde, esimerkiksi hengityksesi, ympäristön äänet, kehon tuntemukset, äänne (kuten Om), lyhyt rukous, positiivinen sana (kuten ’rentoudu’) tai positiivinen lause (kuten ’hengitän rauhassa’).
    • Päästä irti ja rentoudu. Älä kiinnitä huomiotasi siihen, miten suoriudut harjoituksesta. Kun huomaat mielesi vaeltavan, yksinkertaisesti hengitä syvään ja palauta huomiosi lempeästi valitsemaasi keskittymisen kohteeseen.

Lue myös blogini Mantralla parempi meditaatiokokemus?, jossa kerron hengitykseen keskittyvän ja mantraan keskittyvän meditoinnin eroista.

Lisää blogeja

One thought on “Keep it simple

  1. I am actually thankful to the owner of this web
    site who has shared this fantastic piece of writing

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.