Ryhmävalmennukset


Ilmoittautuminen 9.9.2021 mennessä tällä lomakkeella tai sähköpostitse: muijanukutus@gmail.com.

Ajattele, miten mahtavaa olisi herätä aamulla virkeänä ja huomata, että nukuit kokonaisen yön ilman lääkettä! Olisiko nyt sopiva hetki unilääkkeiden vähentämiseen tai kokonaan niistä vierottautumiseen, mutta jokin vielä mietityttää, tai et vaan ole onnistunut siinä yksin? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan ryhmään, joka yhdistää ammattivalmennuksen ja vertaistuen hyödyt.

Valmennuksen tarkemman sisällön löydät täältä.

Ryhmätapaamisten (Zoom) ajankohdat:
16.9. | 28.9. | 14.10. | 11.11. | 9.12. klo 17.30-19.30

Hinta: 149 € (sis. alv)

SEURAAVA RYHMÄ STARTTAA MARRASKUUSSA 2021! 

Voit ennakkoilmoittautua ryhmään tai tiedustella ryhmästä sähköpostitse: muijanukutus@gmail.com.

Muijanukuttajien Firstbeat -hyvinvointianalyysiryhmässä keskitymme erityisesti uneen, palautumiseen, stressiin ja elämäntapoihin. Ryhmä toteutetaan etäyhteydellä Zoomia käyttäen. Osallistujat tekevät ensin kolmen vuorokauden pituiset sykevälimittaukset normaalissa arjessa, minkä jälkeen ryhmätapaamisessa opit tulkitsemaan omaa hyvinvointianalyysiasi sekä saat ideoita ja keinoja parantaa palautumistasi ja untasi. Kenenkään henkilökohtaisia tuloksia ei esitetä ryhmälle. 

Hinta: 119 € (sis. alv)

Voit halutessasi valita myös kokonaisuuden, joka sisältää ryhmän lisäksi henkilökohtaisen valmennustapaamisen Katían tai Päivin kanssa, jossa käymme sinun tuloksesi yksityiskohtaisesti läpi ja teemme sinulle räätälöidyn hyvinvointisuunnitelman. 

Hinta: 159 € (sis. alv)