Lyhytterapia


Löydä ratkaisut mielen pahaan oloon ja saat valoisamman tulevaisuuden  

Ahdistaako tai masentaako? Oletko ylikuormittunut? Kaipaatko keskusteluapua mieltäsi painaviin ongelmiin? 

Lyhytterapia antaa nopeaa keskusteluapua pinnalla olevaan ongelmaan, kuten työuupumukseen, elämän kriisiin, ahdistuneisuuteen tai parisuhteen ongelmiin. Mikään syy ei ole liian vähäinen ulkopuolisen avun hakemiseen! Lyhytterapiaan pääset ilman lääkärinlausuntoa tai -lähetettä.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on tutkitusti tehokas hoitomuoto. 

Tarjoamani lyhytterapia on ratkaisukeskeistä. Tämä tarkoittaa sitä, että ongelmien syiden perinpohjaisen analysoinnin sijaan keskitymme tavoitetilaan, siihen miten sinä toivot asioiden olevan sitten kun ongelma on poissa. Tämä ei tarkoita, että ratkaisukeskeisessä lähestymisessä ongelmat lakaistaisiin maton alle tai niistä ei saisi puhua. Puhumme kyllä, mutta pääpaino on tulevassa, siinä kun haasteet on selätetty. Autan sinua löytämään tarvittavat askeleet kohti toivomaasi asioiden tilaa voimavarojasi hyödyntäen. 

Lyhytterapiassa et joudu sitoutumaan vuosia kestävään terapiassa käyntiin. 

Lyhytterapiassa jo muutaman tapaamisen työskentely voi selkiyttää ajatuksia ja auttaa rakentamaan uutta ymmärrystä ja suuntaa elämälle. Lyhytterapia on lyhimmillään yhden tapaamisen pituinen ja sovimme jokaisen tapaamisen yhteydessä jatkotapaamisten tarpeesta. 

Tällä hetkellä olen vielä lyhytterapeuttikoulutuksessa, joten tarjoan lyhytterapiaa edulliseen harjoittelijahintaan. Yhden 60 min terapiatapaamisen hinta on 45€ (sis. ALV) (norm. 90€). 

Terapiatapaamiset toteutetaan joko Helsingissä Roba543 valmennustilassa tai etänä Zoomilla, joista voit valita itsellesi toimivimman vaihtoehdon. Tapaamisesta veloitetaan jälkikäteen sähköpostiisi toimitettavalla laskulla.