Holistic Sleep Univalmentajakoulutus


”SUOMALAISET NUKKUVAT VÄHEMMÄN JA HUONOMMIN KUIN KOSKAAN. TIETOA UNESTA ON KYLLÄ SAATAVILLA, MUTTA APUA UNIVAIKEUKSIIN JA TUKEA UNILÄÄKKEISTÄ VIEROTTAUTUMISEEN ON VAIKEA LÖYTÄÄ.”

Univalmennus on puuttuva palanen unettomuuden hoitopolussa. Univalmennuksen painopiste on kehon ja mielen ylivireystilan rauhoittamisessa. Valmennuksessa tunnistetaan ja muokataan asiakkaan uneen liittyviä haitallisia uskomuksia, jäykkiä ajatusmalleja sekä negatiivisia tunteita. Otetaan etäisyyttä omiin ajatuksiin, rauhoitellaan pelkomuistikeskusta ja kasvatetaan samalla luottamusta luonnolliseen uneen. Tavoitteena on päästä eroon liiallisesta unen kontrolloinnista ja alkaa ajatella ja käyttäytyä kuin normaali nukkuja. Ja tietysti nukkua levollisemmin.

HALUAISITKO SINÄ YMMÄRTÄÄ PAREMMIN ASIAKKAIDESI UNIONGELMIA JA SYVENTÄÄ OSAAMISTASI UNIVALMENNUKSEN ALUEELLE? 

SINUSTAKO UNIVALMENTAJA?

Helsingin Uutiset listasi vuosi sitten tulevaisuuden aloja, joilla riittää töitä. Yksi toimiala oli väestön ikääntymiseen ja terveydenhoitoon liittyvät ammatit, esimerkkinä univalmentaja, joka auttaa aikuisia nukkumaan paremmin. Haluaisitko sinä auttaa suomalaisia nukkumaan paremmin ja enemmän, lääkkeettömästi? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä järjestämme psyykkiseen puoleen keskittyviä univalmentajakoulutuksia.

 Varsinaista pohjakoulutusvaatimusta tähän koulutukseen pääsylle ei ole. Voit liittää univalmennuksen muuhun osaamiseesi, jolloin se toimii täydentävänä koulutuksena sinulle. Univalmentajakoulutus soveltuu erityisen hyvin coacheille, lyhytterapeuteille, unihoitajille, hyvinvointivalmentajille sekä muille hyvinvoinnin ja/tai unen parissa työskenteleville.

Kehittämämme holistinen univalmennus pohjautuu kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan (KKT), hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT) ja ratkaisukeskeisiin menetelmiin. Koulutus on Suomen ensimmäinen univalmentajien koulutus, jossa sovelletaan lupaavia tutkimustuloksia unettomuuden hoidossa saaneita HOT-menetelmiä.

 Koulutus toteutetaan pääasiassa etäyhteydellä Zoomia käyttäen. Koulutuksen aikana toteutetaan harjoitusvalmennuksia, joita käydään läpi työnohjaustapaamisissa.

UNIVALMENTAJAKOULUTUS SISÄLTÄÄ:

Holistic Sleep univalmentajan työkirja
– Kaksi webinaaria
– Etävalmennukset Zoomilla
– Harjoitusvalmennukset
– Kaksi ryhmätyönohjausta
– Suljettu Facebook-ryhmä koulutuksen ajan

SYKSY 2022 KOULUTUKSEN AJANKOHDAT JA TEEMAT:

WEBINAARI: Univalmennuksen teoreettinen viitekehys
ti 13.9. klo 17-20 Hyvän unen perusta
WEBINAARI: Ratkaisukeskeinen lähestymistapa univalmennuksessa
ti 27.9. klo 17-20 Kognitiiviset menetelmät univalmennuksessa
ti 11.10. klo 17-20 Hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) menetelmät univalmennuksessa
ti 18.10. klo 17-20 Osaamisen syventäminen
1.11. klo 17-18.30 I Työnohjaus
8.11. klo 17-18.30 II Työnohjaus 

HINTA: 1190€ + alv 24% (1475,60€)

HUOM! EARLY BIRD -HINTA 31.5. SAAKKA 1090 € + alv 24% (1351,60 €)

MITEN MUKAAN KOULUTUKSEEN?

    1. Lähetä ilmoittautuminen sähköpostitse info@holisticsleep.fi 21.8.2022 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Jos lasku tulee yritykselle, liitä mukaan yrityksesi nimi ja Y-tunnus sekä ilmoita haluatko maksaa yhdessä vai kahdessa erässä.
    2. Koulutuksen ilmoittautumismaksu on 150€ + alv 24% ja se maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Tarkemmat sopimus- ja peruutusehdot ja laskun saat sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova, kun ilmoittautumismaksu on maksettu ja varmistat näin paikkasi syksyn univalmentajakoulutuksessa. Mikäli ilmoittautuminen tehdään 7.8. jälkeen, emme enää lähetä ilmoittautumislaskua vaan suoraan osallistumismaksun.
    3. Saat viikolla 36 linkin ensimmäiseen webinaariin, jossa käydään läpi univalmennuksen teoreettista taustaa.
    4. 1/1 tai 1/2 erä koulutuksen hinnasta laskutetaan ja maksetaan ennen etäkoulutuksen alkua.

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta, ota yhteyttä info@holisticsleep.fi tai puh. 0400 815500/Päivi tai 040 8422661/Katía.

”KOULUTUKSEN AIKANA OPIT AUTTAMAAN ASIAKKAITASI TEKEMÄÄN OIVALLUKSIA JA TUKEMAAN HEITÄ MUUTOKSISSA.”

KOULUTTAJAT

Päivi Karhu Uni- ja ravintovalmentaja, ratkaisukeskeinen terapeutti, LCF Life Coach, sertifioitu Firstbeat -asiantuntija, ekonomi

Katía Uusikartano Univalmentaja, sosiaalipsykologi, LCF Life Coach, sertifioitu Firstbeat -asiantuntija, Business Coach

Meillä kummallakin on omakohtainen yli vuosikymmenen jatkuneesta unettomuudesta, siitä toipumuksesta sekä unilääkkeistä vieroittautumisesta. Hostaamme yhdessä myös Muijanukutus! -podcastia ja teemme ryhmävalmennuksia unettomille. Kumpikin meistä tekee univalmennusta yksilöasiakkaille omien yritystensä Levossa ja Elossa kautta.
PALAUTTEITA:
"Koulutus oli selkeästi rakennettu, asiasisältö perustui tutkittuun tietoon ja kouluttajat jakoivat kivasti omia kokemuksiaan esimerkkeinä."
"Päivi ja Katía ovat todellisia asiantuntijoita molemmat. Oli hienoa oppia uusia asioita ja saada varmennusta aikaisempaan."
"Etäkoulutus, joka on helposti kankeaa ja haaleaa, toimi todella erinomaisesti. Meistä muodostui hyvä ryhmä, jossa kaikilla oli luottavainen olo ja myös annettavaa."
"Kiitos vielä hyvästä univalmennus koulutuksesta, joka oli mielestäni erittäin onnistunut kokonaisuus."
"Katía ja Päivi ovat asiallisia, empaattisia, asiansa osaavia kouluttajia."
"Koulutuksessa kaikki oleellinen tuli kompaktisti, turhia vatkaamatta."
"Molemmat olette ihania, selkeitä ja helposti lähestyttäviä ja veditte ryhmää lempeästi!"
"Koulutus oli hyvin rakennettu kokonaisuus, joka eteni johdonmukaisesti."
Previous
Next