Univalmennus


Opi rauhoittamaan mielesi ja saat takaisin luottamuksen luonnolliseen uneen

Haittaavatko huolet nukahtamista? Pitävätkö yöllä mieleen nousevat pelot sinua hereillä? Univalmennus tarjoaa helppoja työkaluja ja harjoituksia nukkumista häiritsevän mielen myllerryksen rauhoittamiseksi sekä auttaa palauttamaan luottamuksen luonnolliseen uneen.

Univalmennus sopii sinulle, joka haluat:
– palauttaa luottamuksesi luonnolliseen uneen
– oppia levollisen unen esteenä olevien huolien ja murheiden käsittelyä
– vähentää ylivirittyneisyyttä nukkumaan mennessä tai yöllä herätessä
– päästä eroon unettomuuden aiheuttamasta häpeästä tai syyllisyydestä
– vähentää unilääkkeiden käyttöä tai luopua niistä kokonaan

Mielen rooli unettomuuden hoidossa on hyvin keskeinen. Uniympäristö ja elämäntavat voivat olla jo kunnossa, mutta jos mieli käy ylikierroksilla tai huolet ja murheet valvottavat, nukkumisesta ei tahdo tulla mitään. Unettomuuden suurin syy voi joskus olla unettomuuden pelko. Univalmennus keskittyy auttamaan sinua käsittelemään mielesi luomia esteitä luonnolliselle unelle. Saat tukea ja harjoituksia mielen rauhan lisäämiseksi, ja luottamuksesi luonnolliseen uneen kasvaa merkittävästi. Valmennuksessa tuen sinua tarvittaessa myös unilääkkeiden hallitussa vähentämisessä.

Univalmennuksessa käydään läpi:
– elämäntilanteen vaikutuksia uniongelmiin
– huolien ja murheiden käsittelyä
– uneen liittyvien haitallisten uskomusten muokkaamista
– itsemyötätunnon ja armollisuuden lisäämistä
– keinoja vähentää ylivirittyneisyyttä ja lisätä mielen rauhaa

Valmennus toteutetaan tapaaminen kerrallaan -periaatteella. Sinun ei siis tarvitse sitoutua pitempään valmennukseen. Tapaaminen toteutetaan etänä Zoomilla. Tapaamiset ovat 60 min mittaisia. Tapaamisten välillä voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse tai WhatsAppilla. Tapaamisissa keskustellaan ja tehdään erilaisia harjoituksia. Lisäksi saat työvälineitä ja harjoituksia kotona tehtäväksi.

Univalmennustapaamisen hinta on yhteensä 90 € (sis. ALV).  Valmennustapaamisesta veloitetaan jälkikäteen sähköpostiisi toimitettavalla laskulla (14 pv maksuaikaa).