Holistic Sleep univalmennus


Rauhoita mielesi ja vapaudu unettomuuden pelosta

Oletko alkanut huolestua unesta tai onko nukkumisesta tullut suoritus? Ahdistaako valveillaolo sinua yöllä? Pyöriikö elämäsi ihan liikaa unettomuuden ympärillä?   

Holistic Sleep univalmennus sopii sinulle, joka haluat: 

– palauttaa luottamuksesi luonnolliseen uneen
– oppia unta haittaavien pelkojen, huolien ja ahdistuksen käsittelyä 
– vähentää ylivirittyneisyyttä nukkumaan mennessä tai yöllä herätessä
– vähentää unilääkkeiden käyttöä tai luopua niistä kokonaan

HOLISTIC SLEEP -univalmennuksen avulla pääset eroon unettomuuden pelosta ja luottamuksesi luonnolliseen unen palautuu, jotta voit elää huolettomammin.

ELÄMÄNTAVAT JA UNIRYTMI

Selvitämme alkukartoituksen avulla elämäntapasi ja elämäntilanteesi vaikutukset nukkumiseen. Autamme sinua tunnistamaan luontaisen uni-valverytmisi sekä hyödylliset ja haitalliset unirituaalisi. Teemme tarvittaessa pieniä muutoksia näihin.

MIELEN JA KEHON RAUHOITTAMINEN

Joskus mieli ja keho käyvät niin ylikierroksilla, ettei nukkumaan rauhoittuminen onnistu. Tai keskellä yötä herätessä uni ei vaan enää tule. Löydämme juuri sinulle sopivat mielen ja kehon rauhoittamisen tavat ja saat tukea levollisuuden löytämiseksi.

HUOLET, PELOT JA AHDISTUS

Unettomuuden pelko ja ahdistus saattavat ylläpitää unettomuutta, ja huolet ja murheet valvottavat öisin. Univalmennuksessa saat apua ja harjoituksia valvottavien ajatusten ja pelkojen käsittelyyn sekä mielen tyynnyttämiseen.

IRTIPÄÄSTÄMINEN JA HYVÄKSYMINEN

Valmennuksen aikana opit suhtautumaan nukkumiseen lempeämmin ja rennommin. Päästät irti unen kontrolloinnista ja tavoittelusta. Hyväksyt että aina ei nuku hyvin, etkä enää huolestu huonommista öistä. Ajoittainen valvominen ei enää ahdista sinua.

Miten univalmennus toimii käytännössä?

Holistic Sleep univalmennus on prosessi, jonka alussa tutustumme sinun unihaasteisiisi ja toiveisiisi. Valmennus on aina yksilöllinen, koska jokaisen asiakkaan tilanne on hieman erilainen. 

Univalmennus koostuu neljästä 60 min mittaisesta valmennustapaamisesta etänä Zoomilla. 

Tapaamisissa keskustellaan ja tehdään erilaisia harjoituksia. Lisäksi saat harjoituksia kotona tehtäväksi. Tapaamisten välillä voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse.

Holistic Sleep -univalmennuksen (4 x 60min) hinta: 399€ (sis. alv 24%)

Valmennus veloitetaan sähköpostitiisi toimitettavalla laskulla yhdessä tai kahdessa erässä.

Ennen ensimmäistä kertaa voit varata minulle maksuttoman kartoituspuhelun, jossa voimme tutustua toisiimme ja voit arvioida, olisinko minä sinulle sopiva univalmentaja. Kartoituspuhelu ei sido sinua mihinkään.