Ale!

Terapiatapaaminen (1h)

45,00 sis. ALV 24%

Lyhytterapia antaa nopeaa keskusteluapua pinnalla olevaan ongelmaan, kuten työuupumukseen, elämän kriisiin, ahdistuneisuuteen tai parisuhteen ongelmiin.

Yksittäinen terapiatapaaminen sopii sinulle, joka haluat ostaa lyhytterapiapalvelua tapaaminen kerrallaan. Tilaa ja maksa tapaaminen tästä, ja varaa aika tapaamiseen 1h suoraan ajanvarauskalenterista tai ota yhteyttä sopiaksesi tapaamisen ajankohdasta.

Tällä hetkellä olen vielä lyhytterapeuttikoulutuksessa, joten tarjoan lyhytterapiaa edulliseen harjoittelijahintaan 45€ (sis. ALV).

Lue lisää lyhytterapiasta.

Tuotetunnus (SKU): 1-1010-1 Osasto:

Kuvaus

Lyhytterapia antaa nopeaa keskusteluapua pinnalla olevaan ongelmaan, kuten työuupumukseen, elämän kriisiin, ahdistuneisuuteen tai parisuhteen ongelmiin. Lyhytterapiassa jo muutaman tapaamisen työskentely voi selkiyttää ajatuksia ja auttaa rakentamaan uutta ymmärrystä ja suuntaa elämälle. Lyhytterapia on lyhimmillään yhden tapaamisen pituinen ja sovimme jokaisen tapaamisen yhteydessä jatkotapaamisten tarpeesta.

Yksittäinen terapiatapaaminen sopii sinulle, joka haluat ostaa lyhytterapiapalvelua tapaaminen kerrallaan.  Sitoudut vain tähän yhteen tapaamiseen ja vasta sen jälkeen päätät, haluatko jatkaa yhteistyötä kanssani. Tilaa ja maksa tapaaminen tästä, ja varaa aika tapaamiseen 1h suoraan ajanvarauskalenterista tai ota yhteyttä sopiaksesi tapaamisen ajankohdasta.

Terapiatapaaminen toteutetaan puhelin-, WhatsApp-, Google Duo- tai Zoom -etäyhteydellä, joista voit valita itsellesi toimivimman vaihtoehdon. Tapaaminen on yhden tunnin mittainen.

Lue lisää lyhytterapiasta.