Tapaaminen (1h)

90,00 sis. ALV 24%

Yksittäinen valmennustapaaminen sopii sinulle, joka haluat tavata valmentajan kerran ja saada sinulle räätälöityjä vinkkejä unitilanteesi parantamiseksi. Tilaa ja maksa tapaaminen tästä, ja varaa aika tapaamiseen 1h suoraan ajanvarauskalenteristatai ota yhteyttä sopiaksesi valmennuksen ajankohdasta.

Tuotetunnus (SKU): 1-1010 Osastot: ,

Kuvaus

Yksittäinen valmennustapaaminen sopii sinulle, joka haluat tavata minut kerran ja saada sinulle räätälöityjä vinkkejä unitilanteesi parantamiseksi. Se voi olla myös keino selvittää, minkä tyyppinen valmennus sopisi juuri sinulle. Sitoudut vain tähän yhteen tapaamiseen ja vasta sen jälkeen päätät, haluatko jatkaa yhteistyötä kanssani. Yksittäisiä valmennustapaamisia voi ostaa joustavasti silloin, kun koet sille tarvetta, myös pitempien valmennusten jälkeen.

Ensimmäisen univalmennustapaamisen jälkeen saat sähköpostiisi myös uniympäristön tuunausvinkit sekä yleisiä vinkkejä elämäntapoihin ja levollista unta tukeviin ruokavalintoihin!

Valmennustapaaminen toteutetaan puhelin-, WhatsApp-, Google Duo- tai Zoom -etäyhteydellä, joista voit valita itsellesi toimivimman vaihtoehdon. Tapaaminen on yhden tunnin mittainen.

Lue lisää