Keho levossa -hyvinvointivalmennus

395,00 sis. ALV 24%

Keho levossa -hyvinvointivalmennus sisältää Firstbeat -hyvinvointianalyysin sekä 4 henkilökohtaista tunnin tapaamista valmentajan kanssa ja halutessasi yhteydenpidon tapaamisten välillä. Tilaa ja maksa valmennus tästä, ja varaa aika starttitapaamiseen (1,5h) suoraan ajanvarauskalenterista tai ota yhteyttä sopiaksesi valmennuksen ajankohdasta.

Tuotetunnus (SKU): 2-2010 Osasto:

Kuvaus

Keho levossa -hyvinvointivalmennuksessa autan sinua saamaan ruokavaliosi ja elämäntapasi tukemaan hyvää unta ja samalla myös painosi hallintaa. Valmennus alkaa Firstbeat -analyysilla, jolla arvioidaan kuormitustasi, liikuntaasi ja kuntotasoasi sekä palautumistasi.

Keho levossa -hyvinvointivalmennus sopii sinulle, joka haluat:
– lisää energisyyttä elämääsi
– varmistaa oikeanlaisella ruokavaliolla parhaat mahdolliset yöunet
– rauhoittaa suolistoasi yleisen hyvinvoinnin ja rauhallisen yöunen varmistamiseksi
– saada unta optimoivasta ruokavaliosta tukea painonhallintaan

Keho levossa -hyvinvointivalmennuksessa käydään läpi:
– Firstbeat -hyvinvointianalyysin tulokset
– elämänrytmi (ateriarytmi, unirytmi, ilta- ja aamutoimet)
– ravinto (ateriarytmi, ravinnon laatu ja sisältö)
– liikunta (ajoittaminen, määrä, laatu)

Valmennus sisältää Firstbeat -hyvinvointianalyysin ja yhteensä 4 henkilökohtaista tapaamista puhelin-, WhatsApp-, Skype-, Google Duo- tai Zoom -etäyhteydellä, joista voit valita itsellesi toimivimman vaihtoehdon. Ensimmäinen tapaaminen on 1,5 h ja muut 1 h mittaisia. Tapaamisten välillä voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse tai Whatsupilla. Tapaamisissa keskustellaan ja tehdään erilaisia harjoituksia. Lisäksi saat työvälineitä ja harjoituksia kotona tehtäväksi.

Lue lisää Keho levossa -valmennuksesta.