Tapaaminen (1h)


VALMENNUSTAPAAMINEN

Haluatko käydä unitilannettasi läpi kertaluonteisesti kanssani ja saada unitilanteeseesi sopivia täsmävinkkejä? Tai haluatko kokeilla, miltä kanssani työskentely tuntuu ennen kuin sitoudut pitempiin valmennuksiin?

Yksittäinen valmennustapaaminen sopii sinulle, joka haluat tavata minut kerran ja saada sinulle räätälöityjä vinkkejä unitilanteesi parantamiseksi. Se voi olla myös keino selvittää, minkä tyyppinen valmennus sopisi juuri sinulle. Sitoudut vain tähän yhteen tapaamiseen ja vasta sen jälkeen päätät, haluatko jatkaa yhteistyötä kanssani. Yksittäisiä valmennustapaamisia voi ostaa joustavasti silloin, kun koet sille tarvetta, myös pitempien valmennusten jälkeen.

Ensimmäisen valmennustapaamisen jälkeen saat sähköpostiisi myös uniympäristön tuunausvinkit sekä yleisiä vinkkejä elämäntapoihin ja levollista unta tukeviin ruokavalintoihin!

Valmennustapaaminen toteutetaan puhelin-, WhatsApp-, Google Duo- tai Zoom -etäyhteydellä, joista voit valita itsellesi toimivimman vaihtoehdon. Tapaaminen on yhden tunnin mittainen. 

Valmennustapaamisen hinta on 90€ (sis. ALV). Voit maksaa valmennustapaamisen kätevästi verkkokaupassani tai veloitan siitä jälkikäteen sähköpostiisi toimitettavalla laskulla.

Valmennustapaamisen jälkeen voit halutessasi jatkaa Mieli levossa– tai Keho levossa -valmennuksella tai räätälöimme juuri sinulle sopivan valmennuskokonaisuuden.

Varaa aika valmennustapaamiseen tästä: