Keho levossa


HYVINVOINTIVALMENNUS

Haluaisitko tietää sinulle parhaiten soveltuvat tavat hallita stressiä, palautua paremmin ja liikkua oikein? Pohditko ravinnon merkitystä levollisten unien varmistamisessa? Turvottaako vatsasi milloin mistäkin syystä ja painokin saisi hieman laskea?

Keho levossa -hyvinvointivalmennuksessa autan sinua saamaan ruokavaliosi ja elämäntapasi tukemaan hyvää unta ja samalla myös painosi hallintaa. Valmennus alkaa Firstbeat -hyvinvointianalyysilla, jolla arvioidaan kuormitustasi, liikuntaasi ja kuntotasoasi sekä palautumistasi.

Keho levossa -hyvinvointivalmennus sopii sinulle, joka haluat:

  • lisää energisyyttä elämääsi
  • varmistaa oikeanlaisella ruokavaliolla parhaat mahdolliset yöunet
  • rauhoittaa suolistoasi yleisen hyvinvoinnin ja rauhallisen yöunen varmistamiseksi
  • saada unta optimoivasta ruokavaliosta tukea painonhallintaan

Sillä, mitä syöt ja milloin syöt, voi olla suuri vaikutus siihen, miten levollinen yöunesi on. Toisaalta univajeen on havaittu useissa tutkimuksissa muuttavan haitallisesti ruokahalua säätelevien hormonien eritystä, mikä puolestaan ruokkii epäterveellistä syömistä. Keho levossa -valmennus auttaa sinua saamaan ruokavalion ja elämäntavat kuntoon, minkä seurauksena unestasi tulee levollisempaa ja painosi pysyy paremmin hallinnassa. Saat ruokavalio-ohjeita sekä elämäntapamuutosta tukevia välineitä ja harjoituksia.

Keho levossa -hyvinvointivalmennuksessa käydään läpi:

  • Firstbeat -hyvinvointianalyysin tulokset
  • elämänrytmi (ateriarytmi, unirytmi, ilta- ja aamutoimet)
  • ravinto (ateriarytmi, ravinnon laatu ja sisältö)
  • liikunta (ajoittaminen, määrä, laatu)

Valmennus sisältää Firstbeat -mittauksen sekä yhteensä 4 henkilökohtaista tapaamista puhelin-, WhatsApp-, Skype-, Google Meet- tai Zoom -etäyhteydellä, joista voit valita itsellesi toimivimman vaihtoehdon. Ensimmäinen tapaaminen on 1,5 h ja muut 1 h mittaisia. Tapaamisten välillä voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse tai Whatsupilla. Tapaamisissa keskustellaan ja tehdään erilaisia harjoituksia. Lisäksi saat työvälineitä ja harjoituksia kotona tehtäväksi.

Keho levossa -univalmennuksen hinta on yhteensä 395 € (sis. ALV). Voit maksaa koko valmennuksen yhdessä erässä verkkokaupassani tai jokaisen valmennustapaamisen erikseen, jolloin kustakin tapaamisesta veloitetaan sähköpostiisi toimitettavalla laskulla/laskuilla.

Varaa aika starttitapaamiseen: