Mieli ja keho levossa


Oletko kärsinyt jo pitempään unettomuudesta ja kokeillut jo kaikkea? Mieli ja keho levossa -univalmennuksessa tuen sinua kokonaisvaltaisesti ja pitkäjänteisesti luottamuksesi palauttamisessa luonnolliseen uneen.

Mieli ja keho levossa -univalmennus sopii sinulle, joka haluat:
– palauttaa luottamuksesi luonnolliseen uneen
– saada lisää energisiä päiviä elämääsi
– rauhoittaa mieltäsi ylivirittyneisyyden vähentämiseksi
– vähentää unilääkkeiden käyttöä tai luopua niistä kokonaan

Kaikki pitkäaikaisesta unettomuudesta kärsineet tietävät, että ongelma ei ratkea hokkuspokkustempuilla eikä hetkessä. Siksi tämä univalmennus on rakennettu tukemaan sinua tiiviisti matkallasi kohti luonnollista ja levollista unta. Sinua ei jätetä yksin vastaan tulevien haasteiden ja mahdollisten takapakkien kanssa, vaan voit olla minuun yhteydessä myös valmennussessioiden välillä.

Mieli ja keho levossa-univalmennuksessa käsitellään kattavasti ja sinulle räätälöidysti keskeisiä luonnollista unta varmistavia aihealueita:

Elämäntavat
– elämänrytmi (ateriarytmi, unirytmi, ilta- ja aamutoimet)
– ravinto (ravinnon laatu ja sisältö)
– liikunta (ajoittaminen, määrä, laatu)

Mieli
– huolien, murheiden ja stressitekijöiden käsittely
– uneen liittyvien haitallisten uskomusten purkaminen
– keinoja vähentää ylivirittyneisyyttä ja lisätä mielen rauhaa

Valmennus sisältää yhteensä 7 henkilökohtaista tapaamista puhelin-, WhatsApp-, Skype-, Google Meet- tai Zoom -etäyhteydellä, joista voit valita itsellesi toimivimman vaihtoehdon. Ensimmäinen tapaaminen on 1,5 h ja muut 1 h mittaisia. Tapaamisten välillä voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse tai WhatsAppilla. Tapaamisissa keskustellaan ja tehdään erilaisia harjoituksia. Lisäksi saat työvälineitä ja harjoituksia kotona tehtäväksi.

Kokonaisvaltaisen Mieli ja keho levossa -univalmennuksen hinta on yhteensä 605 € (sis. ALV). Voit maksaa koko valmennuksen kerralla tai jokaisen valmennustapaamisen erikseen. Valmennuksesta laskutetaan sähköpostitse toimitettavalla laskulla/laskuilla.

Varaa oma aikasi valmennukseen tästä:

Nettiajanvaraus