Levossa startti


Haluatko käydä unitilannettasi läpi kertaluonteisesti valmentajan kanssa ja saada unitilanteeseesi sopivia täsmävinkkejä? Levossa startti -valmennustapaaminen toimii myös käynnistystapaamisena laajempiin Levossa -valmennuksiin.

Levossa startti -valmennustapaaminen sopii sinulle, joka haluat tavata valmentajan kerran ja saada sinulle räätälöityjä ohjeita unitilanteesi parantamiseksi. Voit lisäksi valita työstettäväksi jonkin sinulle ajankohtaisen unitilanteeseesi liittyvän teeman. Tämä on myös hyvä tapa aloittaa laajempi valmennus. Sitoudut vain tähän yhteen tapaamiseen ja vasta sen jälkeen päätät, jatkatko Mieli levossa- tai Keho levossa -valmennuksiin.

1) Unitilanteen ja taustatietojen läpikäynti

2) Yhden sinulle ajankohtaisen teeman työstäminen

3) Ensimmäiset räätälöidyt vinkit parempaan nukkumiseen

Starttitapaamisen jälkeen saat sähköpostiisi myös uniympäristön tuunausvinkit sekä yleisiä vinkkejä elämäntapoihin ja levollista unta tukeviin ruokavalintoihin!

Starttitapaaminen toteutetaan puhelin-, WhatsApp-, Google Duo- tai Zoom -etäyhteydellä, joista voit valita itsellesi toimivimman vaihtoehdon. Tapaaminen on 1,5 tunnin mittainen. 

Levossa startti -tapaamisen hinta on 105€ (sis. ALV). Valmennustapaamisesta veloitetaan jälkikäteen sähköpostiisi toimitettavalla laskulla.

Starttitapaamisen jälkeen voit jatkaa Mieli levossa- tai Keho levossa -valmennuksella, tai varata yksittäisiä tunnin mittaisia jatkotapaamisia 90€ (sis. ALV) /valmennustapaaminen.

Varaa oma aikasi Levossa startti -valmennustapaamiseen tästä: