Keho levossa


Pohditko ravinnon merkitystä levollisten unien varmistamisessa? Turvottaako vatsasi milloin mistäkin syystä ja painokin saisi hieman laskea? Keho levossa -ravintovalmennuksessa autan sinua saamaan ruokavaliosi ja elämäntapasi tukemaan hyvää unta ja samalla myös painosi hallintaa.

Keho levossa -ravintovalmennus sopii sinulle, joka haluat:
– lisää energisyyttä elämääsi
– varmistaa oikeanlaisella ruokavaliolla parhaat mahdolliset yöunet
– rauhoittaa suolistoasi yleisen hyvinvoinnin ja rauhallisen yöunen varmistamiseksi
– saada unta optimoivasta ruokavaliosta tukea painonhallintaan

Sillä, mitä syöt ja milloin syöt, voi olla suuri vaikutus siihen, miten levollinen yöunesi on. Toisaalta univajeen on havaittu useissa tutkimuksissa muuttavan haitallisesti ruokahalua säätelevien hormonien eritystä, mikä puolestaan ruokkii epäterveellistä syömistä. Keho levossa -valmennus auttaa sinua saamaan ruokavalion ja elämäntavat kuntoon, minkä seurauksena unestasi tulee levollisempaa ja painosi pysyy paremmin hallinnassa. Saat ruokavalio-ohjeita sekä elämäntapamuutosta tukevia välineitä ja harjoituksia.

Keho levossa -ravintovalmennuksessa käydään läpi:
– elämänrytmi (ateriarytmi, unirytmi, ilta- ja aamutoimet)
– ravinto (ateriarytmi, ravinnon laatu ja sisältö)
– liikunta (ajoittaminen, määrä, laatu)

Valmennus sisältää yhteensä 4 henkilökohtaista tapaamista puhelin-, WhatsApp-, Skype-, Google Meet- tai Zoom -etäyhteydellä, joista voit valita itsellesi toimivimman vaihtoehdon. Ensimmäinen tapaaminen on 1,5 h ja muut 1 h mittaisia. Tapaamisten välillä voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse tai Whatsupilla. Tapaamisissa keskustellaan ja tehdään erilaisia harjoituksia. Lisäksi saat työvälineitä ja harjoituksia kotona tehtäväksi.

Keho levossa -univalmennuksen hinta on yhteensä 345 € (sis. ALV). Voit maksaa koko valmennuksen yhdessä erässä tai jokaisen valmennustapaamisen erikseen. Valmennuksesta veloitetaan sähköpostiisi toimitettavalla laskulla/laskuilla.

Varaa oma aikasi valmennukseen tästä: